signatur-bolig

TREKRONEN

Late dager på terrassen mens sommersolen varmer. Skumringslys og lun hygge med en bok i en av husets koselige små gjemmekroker. Trekronen byr på en helt særegen, vakker og leken arkitektur.

Ferdigstillelse i november 2017.

80 - 160 kvm BRA

8 leiligheter / utsolgt

DU VELGER ALT

Du velger hvordan boligen din skal utformes. Valgfritt interiør og materialer. 10 timer interiør arkitekt.

En moderne Villa Villekulla med kriker, kroker og karnapper. Sentralt i boligens utforming er lyset. Store åpne vindusflater gir deg sollys inn i leiligheten fra flere ulike vinkler. Naturlige materialer ute og inne, frodige trær og utsikt mot sør trekker landskapet inn i boligen og skaper en helt unik atmosfære.

Boligen

I Trekronen får du en moderne og romslig bolig med innredning og materialvalg som vil gjøre livet enkelt og komfortabelt. Du finner gjennomtenkte og praktiske planløsninger, moderne og åpne kjøkkenløsninger og romslige soverom. Den siste leiligheten har en unik planløsning, gasspeis og er 140 m² BRA.

Beliggenhet

I Holmenveien 46 bor du i grønne og rolige omgivelser, men med alle urbane tilbud i kort avstand. Du har umiddelbar nærhet til Marka og Holmenkollen, skoler og barnehager, naturstier, golf- og tennisbane samt en rekke andre sportsaktiviteter. Godt kollektivtilbud med flere T-banestopp og busslinje like ved. Her er boltreplass for en hel familie, og minimale krav til vedlikehold for deg som er ferdig med enebolig. Alt i et av Oslos mest attraktive boligområder.

Holmenveien 46, 0376 Oslo

Meld interesse

Megler

    FÅ DEN
    SKREDDERSYDD
    DEG