signatur-bolig-2

EGENART

IDENTITET

GODE LØSNINGER

BÆREKRAFTAlle har et forhold til en bolig som man husker som et godt sted å være. Det var et sted du lengtet tilbake til, der det var lunt og trygt, der det duftet nybakt og fargene, og innredningen gjorde at det føltes behagelig å være i rommene. Et hjem du kanskje har i tankene når du selv skal bestemme detaljene i ditt eget.Det er slike hjem vi i Signatur Bolig har lyst til å lage. Et sted der det kan skapes barndomsminner, eller minner fra din beste periode ever. Og skal vi klare å levere denne boligopplevelsen, holder det ikke å gjøre det de andre gjør – vi må tenke annerledes.

Vi startet med å bygge Signatur-boliger for å skape egenart. Vi ville gi hvert prosjekt sin identitet og vi ønsket å unngå å bare kopiere fra den ene delen av prosjektet til den andre. Vi mener design ikke bare er et moteord, men et seriøst fag som handler om både form og farge. Og en interiørarkitekt stiller ikke bare opp puter, men bidrar til høyere livskvalitet.

Vi vet at mennesker uttrykker sin personlighet gjennom boligvalget. Noen ser på seg selv som funkis-typer, andre sverger til tømmerhus – men skal vi være ærlig, vil vel de fleste bo i en vakker, funksjonell og arkitekttegnet bolig. Så lenge den kan gjøres personlig!

For å få til dette i praksis kreves gode løsninger. Derfor utfordrer vi alltid arkitekten til å sette sin signatur på prosjektet med stolthet,og vi ber elektrikeren og leverandøren av baderomsløsningen gjøre det samme.

Resultatet er at vi unngår bestillingsverk – og vi får bygg som står seg over tid. Bygg som fremdeles kommer til å være vakre når barnebarna rusler forbi utenfor.

Balansen mellom samfunnet, beboerne og naturen rundt oss er viktig. Signatur Bolig tar dette samspillet alvorlig – vi tror at hvis vi utformer denne delen av hverdagen din så godt som mulig, påvirker det resten av livet ditt også.

Syretesten heter hjemlengsel – hvis du virkelig savner boligen og gleder deg til å komme hjem igjen, da har vi klart det: å levere et hjem som holder høy kvalitet, ikke bare innen brukervennlighet og funksjon, men også på det følelsesmessige plan. Fine ord? Absolutt – men det er ord vi kan sette signaturen vår under.