signatur-bolig
Signatur Bolig

Tilvalg

FÅ EN INTERI0RARKITEKT
SOM SPARRINGSPARTNER

Ved å planlegge boligen i samarbeid med en interiørarkitekt får du gode tips og anbefalinger fra en fagperson med spesial kompetanse. Rådgivning fra interiørarkitekt er en del av kjøpet slik at du får boligen du ønsker.

MER FRIHET
MED FLEKSIBLE
PLANTEGNINGER

Boligens plantegning kan endres og tilpasses dine behov. Sammen optimaliserer vi rominndelingen ved å flytte og justere lettveggene. Bæreveggene må selvsagt få stå i ro.

SKAP DITT DR0MMEKJ0KKEN

Du står fritt til å velge utførelsen på ditt nye kjøkken. Om det blir skapfronter med eller uten profil, flislagte kjøkkenplater, benkeplate i stein eller integrerte hvitevarer er opp til deg å bestemme.

VELG DET BADET
DU 0NSKER

De fleste dager startes og avsluttes på badet, og her kan man trekke seg tilbake for en rolig stund. Derfor er det viktig at man føler seg vel på badet. Velg mellom ulike fliser og baderomsinnredning for å skape ditt perfekte bad.

SLÅ DEG L0S MED
FARGE, GULV & BELYSNING

Farger gir boliger personlighet og skaper stemning, og kompletteres når de står i stil med de øvrige omgivelsene som gulv og lyssetting. Mix og match til du finner kombinasjonene du elsker.

IKKE TID TIL Å VELGE?

Det er mange avgjørelser som skal tas når man skaper seg et hjem fra bunnen, og oppgaven kan bli tidkrevende. Derfor tilbyr vi også ulike pakkeløsninger utarbeidet av interiørarkitekt, som for eksempel Lys eller Mørk pakke.

FINT Å VITE OM
TILVALG OG ENDRINGER

Adgangen til tilvalg er oppad begrenset til 15% av kjøpesummen. Endringer utover de som forekommer i tilvalgsbrosjyren vurderes av selger, entreprenør og underleverandør. Det kan ikke gjøres endringer av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp.